A LA CARTE

Voorgerechten

Aubrac rund tartaar – seroendeng – ijs van kippenlever – bali € 35

Chawanmushi – aardpeer – citrus – gerookt € 28

Handgepelde noordzeegarnalen – bloemkool – hazelnoot – bisque  € 34

Thaise Panang curry – kreeft – leng – duindoornbes – pompoen € 35

 

Hoofdgerechten:

Ito Wagyu A5 zesrib- creme gebrande ui- dragon – dikke friet € 89

Noordzee tarbot – kreeft – spinazie – Robuchon aardappelpuree € 55

Kalfszwezerik –  winter truffel – gnocchi – Albufera jus € 59

Risotto -7 jaar oude acquerello rijst – knolselder – parmezaan € 39

Haas “a la Royale” – ganzenlever terrine – pastinaak – geroosterde cacao 65€

 

Desserten:

Dame blanche van bourbon vanille – ongepasteuriseerde room € 15

Madirofolo chocolade – speculoos – ijs gerookte melk –duindoornbes € 12

Belgische chocolade 55% – koffie – karamel – knolselder € 13

Kazen van tricht 3 – 5 stuks € 12 / € 15

 

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer.

Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten die soms niet voorradig zijn.