A LA CARTE

Voorgerechten

Aubrac rund tartaar – seroendeng – ijs van kippenlever – bali € 35

Curry ijs – Thaise basilicum – wortel – gekonfijte citroen € 28

Regenboogforel – zuring – mierikswortel – Granny Smith € 32

Hopscheuten – 63 graden ei – gebrande boter – yuzu € 34

Skrei – groene kruiden – gebrande prei – Meyer citroen € 34

 

Hoofdgerechten:

Ito Wagyu A5 zesrib- creme gebrande ui- dragon – dikke friet € 89

Noordzee tarbot – kreeft – spinazie – Robuchon aardappelpuree € 55

Kalfszwezerik –  winter truffel – gnocchi – Albufera jus € 59

Risotto -7 jaar oude acquerello rijst – knolselder – parmezaan € 36

Murgh Tikka Masala – Canadese wilde rijst – Galanga – naanbrood € 39

 

Desserten:

Dame blanche van bourbon vanille – ongepasteuriseerde room € 15

Madirofolo chocolade – speculoos – ijs gerookte melk –duindoornbes € 12

Manjari chocolade 64 % – mi no umeshu – verse cacao – shiso € 13

Kazen van tricht 3 – 5 stuks € 12 / € 15

 

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten die soms niet voorradig zijn.