Maple at home

Lieve mensen,
 
 
Het is weer de tijd van het jaar, onze mama’s staan heel het jaar voor ons klaar. Daarom schrijven wij dit gedicht, dat aan ons mama’s is gericht.
 
 
Mama jij was de eerste die ik kon horen, jij zong al voor mij nog voor ik was geboren.
Jij was de eerste die ik kon zien, voor jouw was mijn eerste lach bovendien.
Jij was de eerste en dat ben je nog steeds, lieve mama van jouw houd ik het allermeest!
 
 
Speciaal om de mama’s nog meer in de watte te leggen dan met dit gedicht alleen, heeft onze chef een gastronomisch menu samengesteld. Dit menu is te bestellen voor heel het weekend van moederdag. 7,8 en 9 mei kan u dit menu afhalen tussen 18u en 19u uur ‘s avonds. Alles zal uiteraard zoals u van ons gewend ben vers zijn en huis gemaakt. Dit houd ook in dat u zaterdagvond zou kunnen bestellen voor zondag middag lekker te brunchen. In die keuze laten wij u volledig vrij.
Er zal een limiet zijn op de bestellingen, dus wees er snel bij om uw mama te verassen en verwennen.
Uiteraard is het niet alleen voor de mama’s maar voor iedereen.
 
Bestellingen kunnen geplaatst worden via:
info@mapleathome.be of 0489329342
 
Liefs,
Team Maple