Voorgerechten
Aubrac rund – seroendeng – ijs van kippenlever – rode ui
3 bereidingen van langoustine – koolrabi – granny smith – mierikswortel
Makreel – creme cru – ponzu – avocado
Cappelletti Oosterschelde kreeft – burratina – lamsoor – Amalfi citroen
Wortel – kalamansi – leche de tigre – koriander
Hoofdgerechten:
Japanse wagyu A4 – dikke friet – sla – ui
Kalfszwezerik – prei – champignons – bordelaise jus
Tarbot – Oosterschelde kreeft – a la nage – lente groentjes
Gelderse hoen – asperges – erwt – champignons
Desserten:
Dame blanche bourbon vanille – ongepasteuriseerde room
Normandische pannenkoek – appel – calvados – vanille ijs
Antwerps handje – Gariguette aardbei – verveine – pistache
Kazen selectie van kaasmeester “Van Tricht”
We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten of gerechten die soms niet voorradig zijn. Vanaf 5 personen serveren wij uitsluitend menu Maple
De prijzen zijn geldig tot eind augustus 2023