A LA CARTE

 

Voorgerechten

Aubrac rund – seroendeng – ijs van kippenlever – rode ui

Brioche – langoustine – XO van langoustine – granny smith – mierikswortel

Gemarineerde zalm – ceviche – passievrucht – jonge wortel

Salade van Beluga linzen – luchtige curry – pompoen – cashewnoot ijs

 

Hoofdgerechten:

Kalfszwezerik – Herfst Truffel – champignons – bordelaise jus

Tarbot – Oosterschelde kreeft – spinazie – bearnaise

Rubia Gallega rund – merg – brioche – roscoff ui- Herfst truffel

63 graden Gepocheerd ei – knolselder – parmezaan – hazelnoot

 

Desserten:

Dame blanche bourbon vanille – ongepasteuriseerde room

Normandische pannenkoek – appel – calvados – vanille ijs

Braambes – yoghurt – radijs – geranium

Kazen selectie van kaasmeester “Van Tricht”

 

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten of gerechten die soms niet voorradig zijn. Vanaf 5 personen serveren wij uitsluitend menu Maple

De prijzen zijn geldig tot eind december 2023