A LA CARTE

 

Voorgerechten

Aubrac rund tartaar – seroendeng – ijs van kippenlever – bali € 35

Chawanmushi – knolselder – walnoot – vegan dashi € 28

Brioche gerookte paling – koolrabi – mierikswortel € 34

Zeebaars – mais – ceviche – Chipotle peper € 32

 

Hoofdgerechten:

Ito Wagyu A5 zesrib – salade – dikke friet € 92

Noordzee tarbot – kreeftenworst – plankton – aardappelpuree € 62

Ravioli champignons – truffel – Parmezaanse kaas € 36

Paling in het groen – aardappel – kruiden uit eigen tuin € 44

 

Desserten:

Dame blanche van bourbon vanille – ongepasteuriseerde room € 15

Madirofolo chocolade – speculoos – ijs gerookte melk – citrus € 13

Ivoire chocolade – rijstmelk – groene thee – yuzu € 12

Kazen van tricht 3 – 5 stuks € 12 / € 15

 

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten of gerechten die soms niet voorradig zijn.