A LA CARTE

 

Voorgerechten

Aubrac rund – seroendeng – ijs van kippenlever – rode ui

3 bereidingen van langoustine – koolrabi – granny smith – mierikswortel

Makreel – creme cru – ponzu – avocado

Cappelletti Oosterschelde kreeft – burratina – lamsoor – Amalfi citroen

Wortel – kalamansi – leche de tigre – koriander

 

 

Hoofdgerechten:

Japanse wagyu A4 – dikke friet – sla – ui

Kalfszwezerik – prei – champignons – bordelaise jus

Tarbot – Oosterschelde kreeft – a la nage – lente groentjes

Gelderse hoen – asperges – erwt – champignons

 

Desserten:

Dame blanche bourbon vanille – ongepasteuriseerde room

Normandische pannenkoek – appel – calvados – vanille ijs

Antwerps handje – Gariguette aardbei – verveine – pistache

Kazen selectie van kaasmeester “Van Tricht”

 

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten of gerechten die soms niet voorradig zijn. Vanaf 5 personen serveren wij uitsluitend menu Maple

De prijzen zijn geldig tot eind augustus 2023