A LA CARTE

 

Voorgerechten

Aubrac rund – seroendeng – ijs van kippenlever – rode ui € 40

3 bereidingen van langoustine – koolrabi – granny smith – mierikswortel € 79

Rode biet – geitenwrongel – rode shiso – sansho peper € 36

Lijn gevangen zeebaars – ceviche – pompoen – gember € 48

Hand gedoken Coquilles – Tynes beuling – grond witloof  – Goudreinet € 48

Hoofdgerechten:

Japanse wagyu A4 – gember – zwarte knoflook – aubergine € 125

Kalfszwezerik – knolselder – champignons – bordelaise jus  € 75

Schorseneren – 63º ei – Old Groendal kaas – Hazelnoot uit Piemonte € 54

Wilde eend – prei – pompelmoes – 5 spices € 55 p.p. (per 2 personen te consumeren)

Desserten:

Dame blanche bourbon vanille – ongepasteuriseerde room  € 18

Normandische pannenkoek – appel – calvados – vanille ijs  € 18

Warme pure chocolade – Hazelnoot uit Piemonte – Parijse champignon – koffie  € 16

Kazen Van Tricht 3 – 5 stuks € 16 / € 21

 

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten of gerechten die soms niet voorradig zijn. Vanaf 5 personen serveren wij uitsluitend menu Maple

De prijzen zijn geldig tot eind augustus 2023