Voorgerechten
Aubrac rund – seroendeng – ijs van kippenlever – rode ui
Brioche – langoustine – XO van langoustine – granny smith – mierikswortel
Gemarineerde zalm – ceviche – passievrucht – jonge wortel
Salade van Beluga linzen – luchtige curry – pompoen – cashewnoot ijs
Hoofdgerechten:
Kalfszwezerik – Herfst Truffel – champignons – bordelaise jus
Tarbot – Oosterschelde kreeft – spinazie – bearnaise
Rubia Gallega rund – merg – brioche – roscoff ui- Herfst truffel
63 graden Gepocheerd ei – knolselder – parmezaan – hazelnoot
Desserten:
Dame blanche bourbon vanille – ongepasteuriseerde room
Normandische pannenkoek – appel – calvados – vanille ijs
Braambes – yoghurt – radijs – geranium
Kazen selectie van kaasmeester “Van Tricht”
We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten of gerechten die soms niet voorradig zijn. Vanaf 5 personen serveren wij uitsluitend menu Maple
De prijzen zijn geldig tot eind december 2023