A LA CARTE

Voorgerechten

Aubrac rund tartaar – seroendeng – ijs van kippenlever – bali € 35

Pompoen – duindoornbes – algen – togarashi – “Imperial heritage caviar” € 39

Salade gerookte Oosterschelde paling – ganzenlever – granny smith- mierikswortel € 34

Corvina – leche de tigre – Mexicaanse limoen – rode ui € 32

 

Hoofdgerechten:

Ito Wagyu A5 zesrib- aubergine- gember – kapo geshi bbq saus € 89

Noordzee tarbot – 2 bereidingen van kreeft – spinazie – Robuchon puree € 62

Kalfszwezerik – champignons – gnocchi – Albufera jus € 59

Schorseneer – hazelnoot – Old Groendal kaas € 36

 

Desserten:

Dame blanche van bourbon vanille – ongepasteuriseerde room € 15

Madirofolo chocolade – speculoos – ijs gerookte melk – duindoornbes € 13

Bahibe chocolade – passievrucht – hazelnoot – kastanje   € 12

Kazen van tricht 3 – 5 stuks € 12 / € 15

 

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten of gerechten die soms niet voorradig zijn.