Voorgerechten
Aubrac rund tartaar – seroendeng – ijs van kippenlever – bali € 35
Pompoen – duindoornbes – algen – togarashi – “Imperial heritage caviar” € 39
Salade gerookte Oosterschelde paling – ganzenlever – granny smith- mierikswortel € 34
Corvina – leche de tigre – Mexicaanse limoen – rode ui € 32
Hoofdgerechten:
Ito Wagyu A5 zesrib- aubergine- gember – kapo geshi bbq saus € 89
Noordzee tarbot – 2 bereidingen van kreeft – spinazie – Robuchon puree € 62
Kalfszwezerik – champignons – gnocchi – Albufera jus € 59
Schorseneer – hazelnoot – Old Groendal kaas € 36
Desserten:
Dame blanche van bourbon vanille – ongepasteuriseerde room € 15
Madirofolo chocolade – speculoos – ijs gerookte melk – duindoornbes € 13
Bahibe chocolade – passievrucht – hazelnoot – kastanje € 12
Kazen van tricht 3 – 5 stuks € 12 / € 15
We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten of gerechten die soms niet voorradig zijn.