A LA CARTE

 

Voorgerechten

Aubrac rund tartaar – seroendeng – ijs van kippenlever – rode ui € 35

Brioche – gerookte paling – koolrabi – mierikswortel € 34

Aardpeer – Comte 24 maanden – gekarameliseerde ui – koffie € 32

2 bereidingen van zalm – clementine ponzu – avocado – daikon € 28

 

Hoofdgerechten:

Ito Wagyu A5 zesrib – salade – dikke friet € 99

Noordzee tarbot – Canadese kreeft – plankton  aardappelpuree – spinazie € 65

Ravioli champignons – verse truffel – Parmezaanse kaas € 45

Paling in het groen – aardappel – kruiden uit eigen tuin € 44

Fazant – grondwitloof – kastanje – Fine Champagne (per 2personen) € 40p.p.

Desserten:

Dame blanche van bourbon vanille – ongepasteuriseerde room € 15

Madirofolo chocolade – speculoos – ijs gerookte melk – citrus € 14

Ivoire chocolade – passievrucht – vanille – bloemkool  € 13

Kazen Van Tricht 3 – 5 stuks € 12 / € 15

 

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten of gerechten die soms niet voorradig zijn.