A LA CARTE

 

Voorgerechten

Aubrac rund – seroendeng – ijs van kippenlever – rode ui € 35

Brioche – gerookte paling – ganzelever terrine – karnemelk € 38

Indonesische gado gado – atjar sorbet – kleef rijst – emping € 28

Gepocheerde kabeljauw – langoustine jus – venkel – rouille  € 36

Tartaar van beekridder – dashi – sobacha – appel € 32

 

Hoofdgerechten:

Ito Wagyu A4 – gember – zwarte knoflook – aubergine € 110

Tarbot – gebrande prei – Canadese kreeft – Robuchon puree € 68

Kalfszwezerik – knolselder – girolles – bordelaise  € 65

Ravioli – ricotta kaas – pompoen – sjalot bouillon € 46

Duif uit Anjou – vijgenblad – clamart – cantharellen € 62

 

Desserten:

Dame blanche bourbon vanille – ongepasteuriseerde room € 16

Normandische pannekoek – appel – calvados – vanille ijs   € 15

Manjari 64% – mascarpone – koffie – amandel € 13

Kazen Van Tricht 3 – 5 stuks € 13 / € 16

 

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten of gerechten die soms niet voorradig zijn.