Voorgerechten
Aubrac rund tartaar – seroendeng – ijs van kippenlever – rode ui € 35
Ganzenlever terrine – gerookte paling – dragon – mierikswortel € 36
Koolrabi – algen – jasmijn – yuzu € 28
Thaise salade – zalm – papaya – passievrucht € 32
Noordzeevis – asperge – handgepelde garnalen – dragon € 38
Hoofdgerechten:
Ito Wagyu A4 zesrib – gember – zwarte knoflook – aubergine € 99
Noordzee tarbot – gebrande prei – Canadese kreeft – Robuchon puree € 68
Kalfszwezerik – clamart – pommes dauhpine – bordelaise € 58
Ravioli – ricotta kaas – spinazie – sjalot bouillon € 45
Iberico char siu – spitskool – lotus rijst – Szechuanpeper € 63
Desserten:
Dame blanche van bourbon vanille – ongepasteuriseerde room € 15
Karamel – zuring – groene shiso – amandel € 14
Aardbei – Ivoire chocolade – kalamansi – vlierbloesem € 13
Kazen Van Tricht 3 – 5 stuks € 12 / € 15
We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten of gerechten die soms niet voorradig zijn.