A LA CARTE

Voorgerechten

Aubrac rund tartaar – seroendeng – ijs van kippenlever – bali € 35

Bloemkool – verse hazelnoot – creme d’isigny –“Imperial heritage caviar” € 39

Salade gerookte Oosterschelde paling – ganzenlever – granny smith- mierikswortel € 34

Gravad lax zalm – rode biet – dukkah – dille € 32

 

Hoofdgerechten:

Ito Wagyu A5 zesrib- aubergine- gember – kapo geshi bbq saus € 89

Noordzee tarbot – soufflé kreeft – spinazie – Robuchon puree € 55

Kalfszwezerik –  tuinbonen – cepes – Albufera jus € 59

Risotto 7 jaar oude acquerello rijst – groene kruiden – jonge wortel – parmezaan € 36

 

 

Desserten:

Dame blanche van bourbon vanille – ongepasteuriseerde room € 15

Madirofolo chocolade – speculoos – ijs gerookte melk – duindoornbes € 13

Braambes – radijs – geranium – botermelk € 12

Kazen van tricht 3 – 5 stuks € 12 / € 15

 

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten die soms niet voorradig zijn.