A LA CARTE

 

Voorgerechten

Aubrac rund tartaar – seroendeng – ijs van kippenlever – rode ui € 35

Ganzenlever terrine – gerookte paling – dragon – mierikswortel € 36

Koolrabi – algen – jasmijn – yuzu € 28

Thaise salade – zalm – papaya – passievrucht  € 32

Noordzeevis – asperge – handgepelde garnalen – dragon € 38

 

Hoofdgerechten:

Ito Wagyu A4 zesrib – gember – zwarte knoflook – aubergine € 99

Noordzee tarbot – gebrande prei – Canadese kreeft – Robuchon puree € 68

Kalfszwezerik – clamart – pommes dauhpine – bordelaise  € 58

Ravioli – ricotta kaas – spinazie – sjalot bouillon € 45

Iberico char siu – spitskool – lotus rijst – Szechuanpeper € 63

 

Desserten:

Dame blanche van bourbon vanille – ongepasteuriseerde room € 15

Karamel – zuring – groene shiso – amandel € 14

Aardbei – Ivoire chocolade – kalamansi – vlierbloesem € 13

Kazen Van Tricht 3 – 5 stuks € 12 / € 15

 

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse aanvoer en de verkoop hiervan. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten of gerechten die soms niet voorradig zijn.