RESERVEREN

 

Lieve mensen,

De kogel is door de kerk, we kunnen terug aan het werk! Hier zijn we weer voor de 100.000ste keer, het vet is van de soep, de koek is oep. Wij zullen niet meer gesloten blijven. Na lang wachten is het moment aangebroken, om weer met ons voltallig team te koken, mooie bordjes te dresseren en stagairs nieuwe dingen te leren.

Als eerste willen we u bedanken voor uw steun de afgelopen maanden, wij hopen dat we nu alleen maar bergopwaarts kunnen gaan. We gaan de formule van Atelier Maple een beetje aanpassen. Dit omdat de tijdslijn die we kregen m.b.t. de covid-19 maatregelen minder lang is dan voorheen.

We zullen tijdelijk als volgt te werk gaan:

Wij zullen de volgende aankomst tijden hanteren:
Lunch: 12:00 uur tot 13:30 uur
Diner: 19:00 uur tot 20 uur
Dit zijn de tijden waarop u kan reserveren, uiteraard zijn dit de aanvangsuren van uw moment om te genieten. Gelieve uw reservatie uur te respecteren zodat wij u optimaal kunnen verwennen.

Wij zijn genoodzaakt onze laatste consumptie te serveren om 23u, daar we om 23:30 dienen te sluiten en al onze gasten de zaak moeten verlaten.

Er wordt 1 menu geserveerd met de keuze tussen 4, 5 of 6 gangen, dit zowel voor de lunch als het diner. Dit menu zal regelmatig veranderen.

Wegens tijdsgebrek vragen wij u om eventuele dieetwensen of allergieën door te geven bij uw reservatie, daar de overheid ons geen extra tijd gunt, zijn wij niet in de gelegenheid om dit op het moment zelf te kunnen voorzien.

Graag tot binnenkort.

Warme groeten, Team Maple

Indien u zich niet optimaal of gezond voelt, gelieve op een ander tijdsmoment te komen.

U dient verplicht de zaak te betreden met uw mondmasker. U mag deze afdoen wanneer u aan de tafel zit. Gelieve uw mondmasker op te bergen en deze niet op tafel te laten liggen.

Gelieve meteen de handen te ontsmetten bij het binnenkomen.

Gelieve de afstand van 1,5 meter te respecteren voor zichzelf, andere gasten en het personeel.

Gelieve u enkel te verplaatsen om het sanitair te bezoeken.

Indien u moet niezen, gelieve dit in uw armplooi te doen of in een zakdoek die u zelf bij de hand heeft.


Indien u naar toilet gaat, bent u verplicht om uw mondmasker te dragen en de nodige afstand te bewaren.

Helaas mogen wij niet toelaten dat u gebruik maakt van een rookmoment.Wij danken u alvast voor het begrip en het vertrouwen en wensen u een fijne maaltijd toe.

Team Atelier Maple

Reserveren kan u 24u/24 hier online. U ontvangt meteen een bevestiging.

Om no-shows tegen te gaan zien wij ons genoodzaakt om voor elke reservering een voorschot van € 25 per persoon te vragen bij de reservering. Dit bedrag wordt integraal in mindering gebracht op uw rekening.

Alvast bedankt voor uw begrip en het vertrouwen.

Zaterdagavond serveren wij steeds het 6 gangen menu.

U kan steeds online reserveren of via e-mail : info@ateliermaple.be
U kan ons ook steeds bereiken op het volgende telefoonnummer : 03.295.80.90